Po mrkvovém pečení, jsem se dala na mrkvovou polévku. Před pár lety jsem byla odběratelkou Apetitu. Na každé číslo jsem se moc těšila, ale po roce jsem zjistila, že receptů k ozkoušení mám asi až do konce života. Ruku v ruce se svým předsevzetím, že budu více zkoušet nové recepty, jsem vyndala číslo s aktuálním měsícem a vybrala pár jídel, které se pokusím připravit. Vzhledem k tomu, že se jedná o výtisk dubnový (duben 2016), asi chápete jak na tom jsem. Nicméně jde to pomalu, ale jde to. No a ta mrkvová polévka není ledajaká, je vychytaná se spoustou zajímavých a nečekaných ingrediencí )v polévce) jako je máta, quinoa, feta, či citrón. A polévka byla výborná, když se ty zajímavé chutě spojily byla to jednoduše ňamka. Recept najdete na 110 straně daného čísla, či v internetové podobě zde.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)