úterý 6. března 2018

Otisky přírodnin

Jak jsem slíbila, tak jsem udělala. Uklohnila jsem novou modelínu. Tentokrát tři barvy. A ani jsem se nenadála a už se vzájemně mísí, páč madam dělá hromady. Ale i kdyby ne, obarvují se mezi sebou v krabičce v lednici. Asi by musela být každá koule uskladnėná extra. Ale to neva. Ač ježečkům stále neodzvonilo, máme nový hit. Otisky přírodnin. Inspiraci jsem viděla na pinterestu. Prostě se jen vyválí silná placka a razítkujeme mušle, šišky, kameny, klacky... Róza nedá dopustit na malé mušličky, mně se zase líbí spodek od šišky. Starší/šikovnější, mohou zkoušet otiskovat mandaly, nebo vytvářet jiné obrazce. Vyzkoušejte ;)





7 komentářů:

  1. Díky za tip. My zatím obtiskovaly kostičky a kytičky z Dupla nebo rovnou celou ruku. :) Kde se dá sehnat takový krásný malý dřevěný váleček?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty kostičky jsou dobrý! Váleček máme od "vietnamců", dobře se tam nakupovaly věci pro Rózu do kuchyňky - malý struhadlo, miska, pánev, prostě malý, ale přesto reálný a normálně funkční ;)

      Vymazat
    2. Díky za tip! Tak to zkusím naše místní vietnamce také navštívit! :-)

      Vymazat
  2. Dobrý nápad s tím obtiskáváním... už musím uvařit konečně... ;-)
    V.

    OdpovědětVymazat
  3. My otiskujeme stopy zvířat - Schleich zvířátka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Jen musím prozkoumat jestli na těch našich jsou také takové paciny, aby byl vidět rozdíl mezi jednotlivými zvířaty. Máme totiž nějaké trochu levnější než Schleich...

      Vymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)