čtvrtek 23. března 2017

Malá zlodějka

No může to vypadat, že ji cvičíme k jejímu novému povolání :-) To jsem takhle jednou nechala kabelku na zemi. A Róza z ní všechno vytahala. Jenže si otevřela i peněženku. Náramně ji to bavilo. Tahat jedno po druhém ven. Všechny karty a kartičky, každou účtenku a bodík na nalepení. Jenže pak přišlo na řadu pětikilo a než jsem přiskočila a stačila jí ho sebrat, už mělo značně zvalchovaný vzhled.
Když jsem na webu Mothering četla, že maminka dává na hraní třeba v autě dítěti peněženku, myslela jsem si, že já tohle dělat nebudu, co když mi zlomí kartu? Ztratí mince? Nebo roztrhá bankovky? A co teprv fakt, že do cizí peněženky se neleze? Jenže když jsem viděla jak ji to baví... Našla jsem svou starou peněženku, a dala do ní takové ty kartičky co vám všude vnutí na věrnostní nákupy a vy je stejně nevyužijete. Nebo teda alespoň já ne. Měla bych peněženku totiž narvanou k prasknutí a tak si hoví doma v krabičce. A teď už je to Rozárky peněženka. Bohužel jsou v ní karty víc na těsno a ne všechny jdou snadno ven, ale věřím, že ta kráčmera se to rychle naučí :-)



6 komentářů:

  1. Ano, i u nas to tak je. Jen tedy ja Baru nahradni penezenku uplne neosalim:-(. Hezke dny. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Hani peněženka u nás frčí fakt hodně!!!

    OdpovědětVymazat
  3. U nás doma je hraní s peněženkou také v kurzu, a to jsou synovi už 3 roky :-) . Hrajeme si na nakupování. Dala jsem mu moji peněženku (a já jsem měla alespoň záminku si koupit novou :-D ) . Věrnostních kartiček mám také hodně, takže má peněženku plnou. Koupila jsem mu i ty dětské peníze a pořád ho to baví :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)