čtvrtek 21. září 2017

Historicky první soutěž

To koukáte, co? Já jsem také netušila, že to přijde :-) Kolem blogu se toho teď děje dost. Všechno jsou to pro mě novinky a nové situace. A tak se tak stalo, že jsem dostala svou první nabídku na nákup a recenzi. Ale nakonec jsme se domluvili, že nebudu nakupovat já, ale vy! Koneckonců, já už na blozích párkrát také něco vyhrála a měla jsem z toho ohromnou radost, tak proč ji nesprostředkovat Vám.
A o co jde? Jde o poukaz na nákup v hodnotě 400Kč na e-shopu se sortimentem pro ty nejmenší a jejich maminky - www.kojenecke-obleceni.eu. Najdete tu jak oblečení, tak i hračky, ale i všechno to ostatní okolo. Třeba věci okolo krmení a jídla, nebo kolem přebalování, koupání, cestování, spaní, nábytek, ale i věci pro mámy, jako kojící podprdy, poporodní kaťata, nebo třeba nějakou tu literatůru. Myslím, že nejlépe si tu vyberou mamky, co jsou v očekávání a doplňují výbavičku, nebo mamky nejmenších.
Mě tu zaujalo především kojenecké oblečení z bio bavlny. Líbí se mi dřevěná navlékačka medvěda. A novinkou je pro mě bederní pás pro mrňata. Aby se těm raráškům, kteří už se pohybují v zimě neobnažovala záda. Takový můj výběr najdete na fotkách, zkopírovaných přímo z e-shopu.

Teď většinou následují podmínky. Řeknu Vám to takhle, budu ráda, když mě budete sledovat, třeba pomocí facebooku. 
A abyste mi tu nenechávali jen kontakt, napište mi k němu třeba, co úplně prvního jste koupili svému robátku? Prozradím Vám, že my jsme s manželem pořídili králíčkového mucláčka. Když už ty dva ušáky máme za spolubydlící :-)
Zprávy mi tu můžete nechat do příští soboty 30. září. Následující den vylosuji výherce a jeho kontakt předám prodejci. Tak hurá.










10 komentářů:

  1. Ahoj Hani, jeee, soutez, ty miluju :-) jsem soutezivec od prirody :-)
    Uplne prvni jsem jak Kaje, tak Vojtikovi poridila vzdy nejaky kousek do satniku. U Vojtika jsem tedy docela dlouho odolavala, protoze jsem si z nejakeho duvodu rikala, ze to neprinasi stesti kupovat neco, kdyz je jeste v brisku. Ale nakonec jsem koupila latkovou khaki bubdicku, velikost jsem zvolila nejakou fajnovou, protoze ji Vojtik nosi uz par mesicu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hani, gratuluji, hezka soutez. Ja se neucastnim, uz mam vetsi deti, ale vecicky jsou to moc pekne a urcite prijdou nekomu vhod:-). M.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak holky, poctivé jsem vás všechny vypsala a losovali jsme. Šťastnou je Tereza T. Moc všem dékuji za účast a za komentáře. Jsem moc ráda, že se vracíte :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já už mám na eshopu vybráno,celá se na objednávku klepu :D ale zatím se mi nikdo neozval :(

      Vymazat
    2. Včera mi napsali, že Vám poukaz hned odešlou... tak snad už ho máte ;)

      Vymazat
  4. bohužel ne,koukala jsem ted i do spam koše :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ted jsem jim jeste napsala, email jste uvedla spravne?

      Vymazat
    2. Včera večer mi paní napsala, že hned ráno zjistí, kde došlo k chybě a ihned odešle poukaz znovu.

      Vymazat
    3. Tak já to nechapu,kde doslo k chybě..nikde nic..mám jim napsat z tohoto emailu teda možná sama? Omlouvám se za otravovani

      Vymazat
    4. Stale nic? Ja s pani komunikovala pres fb. Tak jedine jeste napiste na kontakt na strankach, ze sveho emailu. Ja jim take napisu znovu.

      Vymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)