středa 6. září 2017

Pár obrázků z krabičky

Nechala jsem si zas jednou udělat pár fotek. A néé ledajakých. Běžně nechávám vyvolávat v DM. Ale narazila jsem v článku na Mama-live na možnost nechat si udělat krabičku s 32 fotkami zdarma. A tak jsem to zkusila. A výsledek se mi líbil. Přišla krásná krabička s mými oblíbenými momentkami. A protože výběr nebyl jednoduchý, asi budem muset objednat další :D Na pravou míru bych uvedla pojem zdarma. Pouze za poštovné. Poštovné a balné je v tomto případě 99 kaček. Tím pádem  jsme na vyšší cenně než u mého běžného DM. Ale tam se zase doplácí jednorázově nějakých 59? Také může odrazovat zvláštní formát fotek - 9x13cm nebo 10x13cm. Ale já jsem nadšená. Když zásilka dorazila, připadala jsem si, jako když mi někdo dá dárek. Krásná krabička a v ní nejvíc nejoblíbenější záběry uplynulých měsíců.
S Rózou si je prohlížíme pořád dokola. Momentálně je to pro ni větší zábava než knížky a to je co říct! Pro porovnání, zvolila jsem formát 10x13 a fotky s bílým okrajem. Pokud chcete také takovou krabičku, mrkněte sem. A kód je A78CBC. A nebojte není to promo článek, já z toho nic nemám (nebo teda, když někdo použije kód, já mám nárok na další krabičku za stejných podmínek, což můžem udělat i v rámci rodiny, zas tolik krabek nepotřebuju), píšu to jen, kdyby si chtěl udělat někdo radost jako já ;)

6 komentářů:

  1. Hanko, super napad... prave mi prijde krabicka.. nechcete pak pouzit kupon na slevu, ktery mi prijde? :) muzeme si je pak vymenovat.. je to skvela vec :) dekuju za ni! Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už pár kupónů mám, ale ráda vám dopomůžu k dalšímu, tak šup sem s kódem ;)

      Vymazat
    2. super, tady ho mate 2ead49! diky moc... alespon me to donutilo nejaky fota konecne vyvolat :D L.

      Vymazat
  2. Zdravím Hani, obdivuji praci a péči, kterou dáváš princezně. Fotky jsou prima věc a úplně vidím tvoje a Rozčino nadšeni, Kája.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)