pondělí 9. října 2017

Houpací kůň

O překvapení nemáme s naším tatínkem nouzi. Nedávno jsem psala, jak jsme se vrátili a byla doma nová sedačka = spoustu krabic. (O krabici pořád zakopáváme, je pokreslená ze všech možných stran a momentálně je z ní bunkr.) Tentokrát budeme zakopávat o koně. Ale rády samozřejmě! Jen ten byt musíme trochu přifouknout. To nám takhle Honzík jednou odjel na víkendovou akci s kamarádama a oslavenec nám, asi za odměnu, že jsme tátu pustili, poslal koně. A Róza drandí a dělá blbinky. Tenhle kůň je totiž vymazlenej pro prcky, má stupátka na který pohodlně dostane a tak umí nasednout i slézt úplně sama. Začíná dělat frajeřinky, jakože ježdění ve stoje na sedátku. Prostě krasojezdkyně.
Na chalupě máme takový dva retro koně. Z těch má jiný respekt. Nejdřív se jich bála úplně. Teď dvakrát udělá houpy-houpy, když ji někdo jistí. Ale tenhle íhák, to je jiný kafe. Možná že si někdo všímavý vybavuje, že o podobném koníkovi jsem se už někdy zmínila. Podobného, ale s vyřezávanou hlavou jsme vezli do Améru jako svatební dar. Tenkrát jel chudák rozložený na části v několika kufrech a kluci ho dávali dohromady až na místě. 
A tenhle je náš! Teda Rózy samozřejmě. Jen ještě musíme vymyslet, jestli si ho nějak vyšperkujem, natřem. Ale mě přijde úžasný tak, jak je. 
No a tenhle náš kamarád má s tátou truhlárnu. Normálně se specializují na dřevostavby. Ale když už se do těch koníků dali, mrskli jich do výroby víc. A tak máme také jednoho. Jupíí a dík ;)

5 komentářů:

  1. Krásný koník. :-) Mám dotaz, zda se dá u nich koupit? Na stránkách ho v nabídce nemají. Děkuji. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni totiž nemají atesty na hračky, takže ho mají jen jako reklamní předmět, ale napište jim a myslím, že to půjde domluvit, nebo se mám zeptat? Kdyžtak mi tu nechejte kontakt a až něco zjistím můžu vám napsat ;)

      Vymazat
  2. Koník je boží! Taky jsem o nějakém přemýšlela té mladší k Vánocům... ale teď si říkám, jestli to má ještě cenu, navíc, když ho ta první neměla... tak už mám vymyšlený náhradní plán, který by mohl být pro obě a asi bude ten...
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A není to třeba prkno? Já jen že to mám v merku na Vánoce já pro Rózinu :-)

      Vymazat
    2. Jojo, je to to prkno - Utukutu ;-)
      V.

      Vymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)