úterý 18. prosince 2018

Adventní svícen

Už jsem ho na FB ukázala. Původní plán byl zas jiný, ale neměla jsem vše co jsem potřebovala, tak snad to do dalšího roku nezapomenu... Ten náš letošní byl zas rychlá improvizace. Při nočním kojení jsem narazila na tvoření u Lucie Living. Zavařovačky obalené v kokosu a jednoduše dozdobené jutovým provázkem, nějakou tou větvičkou a tím co padne pod ruku. My jsme v pátek s Rózou namatlaly sklenky herkulesem, vyválely je v kokosu a v rámci dopolední procházky ošmikaly nenápadně pár stromků v okolí bydliště :D Pak tu skleničky včetně rozpraseného kokosu ležely ladem dva dny, než na ně došlo. První adventní neděli už mi teklo do bot. Tak jsem využila 1 a 2 z advenťáku. Rozumějte kolečka s jedničkou a dvojkou z adventního kalendáře Rozárky a litovala že adventní neděle není až čtvrtého a musím přistřihnout ještě trojku a čtyřku :D No navázat a hotovo dvacet. Jen jsem zvědavá, zda ze skleniček opadá dřív kokos, nebo jehličí :-)
Vy už adventní věnec nebo svícen samozřejmě všichni máte, ale můžete si udělat prostě zasněžený svícínek, jako další dekoraci ;)


Jo a když jsme u těch dekorací, také si ty vaše žijí vlastním životem? Nebo teda vlastně životem navrženým dítětem? Naše Rozárka prostě všechny ty andělíčky, stromečky a jeleny přijala jakožto další hračku. Tudíž nemá vůbec smysl nic aranžovat, páč to zas změní své místo v nestřeženém okamžiku. Kupodivu ještě nic není rozflákané, ale do konce roku času dost :D Stejně svébytně se zdobil i stromeček. máme na něm několik skupinek stějných ozdob na jedné větvičce - protože rodina přeci. Kdyby byly rozdělené, bylo by jim smutno :-) No prostě hezký zbytek adventu ♥


1 komentář:

  1. Ten napad se mi u Lucky taky libil. A nase Baru taky miva momenty, kdy se vse usporada podle sebe, ale uz ted vice chape, co je moje a co je jeji:-). Hezky zaver roku a bezva rok 2019. M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)