středa 8. dubna 2015

Aby zábava nevázla - svatba

O akci a zábavu převážně na náš účet nebyla nouze. Takže čím jsme se bavili?











  • Na hostině klasika v podobě společného pojídání polévky děravou lžící.
  • Párty začínala už v kostele. Po obřadu dostal novomanžel chomout a kouli, zatahovalo se.
  • V průběhu našeho focení se mohli fotografovat i hosté - ve fotokoutku. Po vyfotografování nám měli všichni nechat vzkaz v knize hostů, kam se později fotografie dolepí.
  • Rozflákání talíře a společné zametání.
  • Otiskávání palce na svatební strom. (já zapomněla fix, doporučuju ještě nechat k palečkům hosty podepsat...)
  • Focení venku s prskavkami.
  • Házení kytice - komu je líto házet opravdovou, může si nechat uvázat druhou jednodušší.
  • Házení podvazku.
  • První tanec - my jsme tancovali na A Thousand Years, v klipu můžete vidět i choreografii kterou jsme se snažili. Vypadalo to jednoduše chlap skoro žádné kroky nedělá a holka se okolo točí, po pár panácích se ale konala vesměs jedna velká improvizace :-)
  • Hry - byla jsem zásadně proti, ale neunikla jsem... a nakonec to byla i sranda. Poznávala jsem poslepu manžela podle zadku. On mě podle lýtka. Já totálně pohořela, on mě vybral na první jistou... A třetí hra se střevíci. Ženich a nevěsta sedí k sobě zády a v jedné ruce drží botu svou, v druhé botu protějšku. Pomocí zvedání té které boty se odpovídá na otázky hostů. (Kdo myje nádobí, kdo se víc hádá, kdo se první usmiřuje, kdo více říká miluji tě apod). To byla hodně velká sranda, prakticky jsme se na všem shodli - pecka. 
  • Dále jsme měli připravené krátké promítání fotek s komentářem svědka, na které tak nějak nedošlo, nebylo kdy. Ten komentář bych si jednou ráda poslechla :-)
  • Poslední tip je svatební tombola, měla ji kamarádka a nebylo to vůbec špatné.

7 komentářů:

  1. Hani, moc vám to oběma slušelo. Moc vás obdivuji za absolutně bezvadnou organizaci:-) Můžete mi prosím blíž vysvětlit tu hru na otázky s vašim obutím. Moc děkuji Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ta hra má zjistit jak se novomanželé navzájem znají. spočívá to v tom, že má nevěsta v jedné ruce botu svou, v druhé botu ženicha a ženich zrovna tak. Svatebčané/svědek apod. pokládají otázky tak, aby se odpovědělo ženich/nevěsta - botou (kdo více uklízí a novomanželé zvednou botu, jako odpověď - ženich/nevěsta). Jde o to zda odpoví shodně či ne - sedí k sobě totiž zády a nevědí, kterou botu zvedá jejich protějšek. Snad je to srozumitelné ;)

      Vymazat
    2. Díky moc, už chápu:-) Pomáhám teď s jednou svatbou, tak zkusíme nápad využít. Hezký víkend Hanka

      Vymazat
  2. Hani, moc Ti to slušelo, krásná svatba! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, taky si manžel dělal srandu (teda doufám, že to byla sranda:), že je škoda, že tak krásná už nikdy nebudu :D

      Vymazat
    2. A když tak nad tím přemýšlím a vidím v čem tu sedím a jak vypadám... vlastně měl pravdu :D

      Vymazat
  3. Ahojky...nejdřív ti chci poděkovat za super blok a velmi velkou inspiraci při plánování blbinek na svatbu mojí sestry. A při té příležitosti se chci zeptat, zda otisky na svatební strom byli otisknuty inkoustem, a zda nebyl problém při smívání z prstu? Mám strach, že pak budou všichni špinaví :-D Díky za odpověď a měj se pěkně

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)