středa 3. května 2017

Co je u nás nového?

Duben byl u mě na blogu odfláknutý. Míň článků. A ještě k tomu každej o pár řádcích :) A víte proč? Páč jsme byli za oceánem. Takže minimálně dva týdny před odletem jsem už byla dost neupoužitelná v čemkoliv, co s cestou nesouviselo. A pak jsem si jen užívala, že jsem i ty dopředu napsané čtyřřádkové články nestíhala publikovat...
A s tím souvisí typy článků co bych tu na vás mohla sypat. Dělala jsem Róze pitominky - hračky, co nezaberou moc místa, aneb jak zabavit roční dítě deset hodin v letadle. Šila jsem jí pidioblečky. Sepisovala seznamy co si zabalit. Dělala dáreček ke svatbě, která byla důvodem naší cesty. A užívala si dovolenou v Miami a na Key Westu. Takže se tu asi neobejdeme i bez nějakého toho dojímacího článku, ala Rozamunda a první moře.
Prostě mému blogu se naprosto vyhly Velikonoce, vlastně i dost celé jaro. A skočíme rovnýma nohama do tepla. I když co si budeme povídat, předvčerejší výstup z letadla mě vrátil dost rychle do reality :D
Každopádně dejte vědět, jestli Vás něco extra zajímá. Nebo naopak, co sem cpát nemám :-) Jo a prostě se mějte hezky!

11 komentářů:

  1. Ahoj Hani. Jak malá vydržela tak dlouhý let, nebo spíš, jak jsi ho přežila ty?
    Zajímá mě jak probíhá svatba tam za mořem.
    Pa Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé to je dobrý nápad, zeptám se nevěsty jestli poskytne nějaké fotky a nebude vadit, že je použiju, páč svatba byla povedená, jako z filmu :-)

      Vymazat
  2. Páni, tak to byl dobrý únik. Tak jsem zvědavá na ty nápady a fotky, pokud bude čas na nějaké vkládání. Hezké jaro, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uplynulé dva dny jsem se probírala fotkami na promítání rodině a je to docela záhul, ale i na blog se časem dostane :D

      Vymazat
  3. Ahoj. No ja porad vyhlizim, jestli bude cestopis :-) tesim se na popis jake to bylo a tak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdu na to, začnu letem... a snad z toho s mým tempem nebude seriál až do léta :D

      Vymazat
    2. to je v pohodě nespěchej...my se s dětmi chystáme do usa az tak za 5 let. chceme jim ukázat, kde jsme bydleli a taky trochu cestovat..takže na cestopis kvůli mě fakt chvátat nemusíš :-)

      Vymazat
  4. Tak to jsi dobrá! Já jsem právě minulý týden o jednu svatbu v Mexiku přišla, protože vím, že náš divoch by tu cestu prostě nedal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, ale na druhou stranu, příležitostí se ještě najde spoustu. Hlavně když jsou drobci spokojení ;)

      Vymazat
  5. Ty jo, paráda, Róza už je velká cestovatelka! Doufám, že bude aspoň pár fotek od móře :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)