neděle 25. října 2015

Nákupy v Primarku


Normálně jsem takový ten maniak, který nejradš nakupuje na farmářských trzích a v supermarketech hledá výrobky s českou vlaječkou. Neztotožňuji se ani s nakupováním potravin za hranicemi s dodatkem, že jsou kvalitnější. Prostě se snažím podporovat spíše českou ekonomiku. Ale Primarku jsem neodolala. Do Drážďan jsme se chystali už dlouho, ale tak nějak nám nebylo přáno. Nejdřív Honzík odmítal odjet bez pojištění, pak jsme pojištění měli, ale v Německu byl státní svátek, pak nám chyběli parťáci, až jsme se jednou prostě rozhodli a po vyšetření v nemocnici se vydali nakupovat ve všední den a sami. A dobře jsme udělali, neumím si představit jak to tam vypadá o víkendu, protože už takhle tam bylo docela narváno!

A hurá do nakupování. No co Vám budu povídat, nechali jsme tam menší jmění. Protože ona každá ta věc stojí malinko, ale když je jich dohromady několik, tak se to nasčítá! Pro hnidopichy, vím, že to není bůhví jaká kvalita, ale pro mé potřeby, to momentálně akorát tak stačí. Nakoupila jsem si zásobu především takového toho "spotřebního oblečení" jako je spodní prádlo, ponožky, pyžamo, tepláky, legíny apod. Honzík se oblékl od hlavy až k patě. Nezapomněli jsme ani na pár dárečků. A největší radost jsem měla z chlupaté deky. Ještě, že ten obchod není za rohem a další návštěva je v nedohlednu :-) 

A jak s dopravou? Na různých slevových portálech se vypravují přímo autobusy. My jeli autem a trvalo to z Liberce něco málo přes dvě hodiny a z Drážďan do Prahy zrovna tak. Cesta není nijak náročná, pokud máte do telefonu stažené offline mapy, které Vám fungují. Nám při odjezdu trošku stávkovaly, ale můj svědomitý manžel byl vybaven i popisem trasy z google maps, podle kterých i takový antitalent jako já mohl navigovat. Výhodou je, že obchoďák Centrum Galerie, v kterém se Primark nachází je docela na okraji města a nemusí se tedy nijak bloudit. Za parkovné přímo v obchodním centru zaplatíte na den 5 éček. Pozor v neděli je zavřeno! Pozor také na německé státní svátky - je zavřeno! A zkontrolujte si, zda vaše karta umožňuje placení v zahraničí. Většina ano, ale pro jistotu, popřípadě zda tam nemáte nějaký limit. Toť asi vše, další info se dočtete zde.


1 komentář:

  1. No ta chlupatá deka je skvělá, také bych z ní měla obrovskou radost :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)