pátek 13. května 2016

Na chalupě


Na chalupě je to príma. Krom víkendů jsme to teď pekly i přes týden. Nevím jestli bych dala bydlení na vesnici, kde jezdí bus dvakrát denně (vzhledem k mému řidičskému neumu asi ne :) ale jednou za čas je to fajn. Člověk točí dvoje oblečení a nestará se jestli k něčemu vypadá. Ráno otevře na zahradu a rázem je prostor pro dovádění několikanásobně větší. Spí v duchnách. Poslouchá zvuky zvířat. Topí v kamnech. Chodí na procházky a výlety do lesa. A prostě si připadá jak na prázdninách u babičky. Róza je tam nad míru spokojená, protože tak nějak není kam pospíchat a téměř všechen čas se jí někdo plně věnuje. Nemusíme se hnát na nákup, na poštu, k doktorům, vrátit knížky do knihovny a na co dalšího si vzpomenete, páč tam prostě nic není. A tolik nových podnětů.
Takže dneska tu najdete takový malý fotoreport. A abych se jen nerozplývala přidám dva tipy.
V čerpacích stanicích Mol se sbírají bodíky na různé nářadí a představte si, že tam je i konvička a koště. Pro děti. A je plně funkční a vypadá jak dospělácké. Róza si obojí hned oblíbila. Takže moje malá pomocnice je zase o krok dál. Já jsem nadšená hlavně z konvice, páč máme stejné a hezky nám to kropení spolu ladí.

A druhý tip jsou výlety v Českém krasu. Já se jej teprve chystám prochodit s Rózikem v nosítku. Tak tu nebudu dělat chytrou. Ale na blogu U nás na kopečku je jich mraky. Plánuju si je vytisknout a udělat průvodce. Tak uvidíme jak to dopadne :-)

















2 komentáře:

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)