čtvrtek 27. dubna 2017

Krabičky

Prozkoumávání různých krabiček bylo na mothering už pro děti před jedním rokem. U nás na ně došlo až teď... Hold u mě vše musí uzrát. Já než se k něčemu dostanu. A je pravda, že Róza by to asi o moc dřív nedala. Většina krabiček pro ni byl oříšek i teď. Objevovala je postupně. Nejdřív na plné čáře zvítězila ta od sirek, s tou by šla snad i spát. V každé byl nějaký poklad. Taková odměrka, to bylo něco. A pak už si je přizpůsobila. Několik dní schovávala do největších všechny ponožky, které našla. No snad se to změní. Ta záliba v ponožkách. Páč zkoušení šatiček. To je utrpení. Oboustranné :-)


6 komentářů:

  1. Hani to je hezka aktivita. Klukum sem delala neco podobneho, ale prekvapuje me, ze az mnohem pozdeji. U Marka to vyzkousim driv. Diky za pripomenuti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Róza to nedala vše najednou. Přicházela na to postupně, třeba za další dva dny si vzpomněla a zkoušela. A některé neumí do teď. Alespoň je to dlouhodobější :D

      Vymazat
  2. Tak tyto "hračky" frčely i u nás. Plastové láhvě s uzávěrama a různé krabičky :-). je rotomilé se na ty prcky koukat. Měj se, Kája.

    OdpovědětVymazat
  3. Pročítám váš blog a samé pěkné tipy na aktivity! Včetně této! Díky za ně! Ta naše cácora je náročná a potřebuje stále nějak bavit... jinak mi visí na noze. :-)

    (Taky občas něco sepíšu o mateřství: http://citronaada.blogspot.cz/)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)