pondělí 25. února 2019

Oslava pro Amálku


Starší záležitost, ale třeba se někomu bude inspirace hodit. A já tímto přivolávám hezké počasí ♥ Jednoduchá oslava pro Amálku. Svátek a léto na zahradě u našich. Tou dobou Rozárka Amálku milovala a nebylo dne, kdy by si na ni nehrála. A protože babička zase miluje Rozárku, ušila jí bílé šatičky a udělala čelenku s modrými kvítky. Čelenka je klasická čelenka z obchodu a na ní jsou tavicí pistolí přilepené umělé květy. To už samo o sobě znamenalo spoustu radosti.
Já už jen sehnala a vystříhala spoustu obrázků z pohádky. Některé zdobily modré a bílé balónky, jiné stůl a další byl v zápichu do dortu. Laminovačku jsem neměla po ruce, muselo stačit omotání izolepou :-) V zavařovačkách bylo převážně luční kvítí a bylinky, třeba šalvěj a pár kvítků, zrecyklovaných z předchozí velké oslavy rodičů. Dort byl jak jinak než modrobílý. Obyčejný piškot, natřený domácí marmoškou, tvarohovo-šlehačkový krém a vrstva borůvek. To se zase předvedla druhá babička ♥ Pár pompomů a prostěradla proti sluníčku přehozená přes šňůry. Vrchol mé lidové tvořivosti :D Posezení ze starého garážového nábytku. Atmosféru dokreslující všudypřítomné dříví.
Hlavním dárkem měla být waldorfská panenka, kterou paní tvořila tak trochu podle fotky Rozárky. První hadrovou panenku dostala Rózka k prvnímu svátku a myslím že ji dost užila, i když víc bylo období, kdy se starala spíš o plyšová zvířátka. Toto je její první převlíkací panenka, které může vyměňovat i plíny. Jako maminka miminku, proto to načasování dva měsíce před narozením sourozence. Ale musím říct, že panenka Aninka dlouho ležela v koutě. Na pořad dne přišla až teď krátce před třetími narozeninami, kdy už se jí o pleny stará častěji. Větší nadšení bylo spíš z Dupla, sada školka. Nebo třeba nálepkové knížky.
No a teď už se pomalu chystáme na narozeninovou oslavu pro Sněhurku :)







2 komentáře:

  1. Joo, letni deti se proste maji, ty oslavy na zahrade jsou nej! :-) Amalka je super a pritom jednoduchy napad, libil by se urcite i nasi Madle, ta taky porad jede ve vilach, princeznach a stoji pred zrcadlem! PS: ...a potesila jsi me, ze nejsem jedina, kdo zverejnuje clanky, ktere byly pul roku ve stavu konceptu. Hned je mi nejak lip ;-) :-D...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby půl roku. Já tam mám koncepty i dva roky starý :D ale o těch teda už pochybuju, že někdy dopíšu. Ale je mi líto to smazat, co kdyby ... :D

      Vymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)