středa 24. února 2016

Vajíčková pomazánka a domácí houstičky

Tak jako v rybičkové, i ve vajíčkové pomazánce mám "tajnou" ingredienci :-) Myslím si, že naší vajíčkovce málokdo odolá. Já ji prostě miluju, i když to není vrchol gastronomie :D A co že se to míchá dohromady? Nastrouhaná vajíčka (tak 2ks) uvařená natvrdo, trochu povoleného másla, nějaký měkký sýr typu Lučina/žervé/Gervais apod., sůl, trochu pepře, půl cibule nakrájené na drobné kostičky a teď pozóóór, lžička/dvě krémžské hořčice! A je to! Na fotce to asi nevypadá zrovna nejvábněji, ale ta chuť!! Mňam. A domácí houstičky byly podle tohoto receptu. Jen tu mouku jsem nakombinovala, část hladká, část polohrubá a část celozrnná. Určitě jsem je nedělala naposledy...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)