středa 8. února 2017

Číslo 5

...album číslo 5. Série výročních alb se nám hezky zakulatila. Ačkoliv je výročí dávno za námi, knihu dostal drahý až k Vánocům. A ještě nedodělanou... S poukazem na dotvoření v lednu. Uff zvládla jsem to. Chápete, že je v tom ke třiceti hodinám čistého času? Den života. Jsem na sebe pyšná, ale dělat tohle potají s Rozárou, to není jen tak. Ještěže ten Honzík občas zajde do hospody :D 

Konečně jsem zúročila tu šíleně drahou děrovačku na tvary knoflíků. A páč mi bylo líto těch mini ťuplíků co z knoflíků vypadávají, nalepila jsem je tam taky. 
Pak jsem hodně používala hedvábné a průhledné papíry. Informace psala na roztrhané papírové pytlíky. A využila spoustu zbytků barevných a vzorovaných papírů.

Třeba to bude pro někoho inspirace k Valentýnu. Já už s tím ale skončila... Na stole je teď kniha Róziny, možná další pětiletka? :-)





8 komentářů:

  1. Vypada to mooc pekne, gratuluji, je to hrozna prace, ale ten vysledek, i ja jsem ve skluzu:-(, pekny vecer. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Krása!!!:-) Je to piplačka, ale to prohlížení a vzpomínání, to je prostě k nezaplacení:-) Taky si "lepíme společní chvíle", no za ty roky se toho sešlo opravdu dost:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joj, můžu se ještě zeptat? Ta alba jsou úplně celá vlastní výroba nebo ten "základ" (prázdné papíry v kroužkové vazbě) se dá někde sehnat?

      Vymazat
    2. Dekuju ;) necha se sehnat, ja je kupuju v Liberci v obchode s vytvarnymi potrebami, tak snad i nekde jinde jsou k dostani..

      Vymazat
  3. Dobrý den,nádhera!! Mohu se zeptat,jaký blok jste k tomu využila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Je to blok z recyklovaného papíru, kupovala jsem v Liberci ve výtvarných potřebách, myslím si, že by mohl být k dostání v takovýchto obchodech i v jiných městech. Má 11 nebo 12 tvrdých stran.

      Vymazat
    2. myslím, že je to asi něco takového, jen nevím, zda to má stejně tvrdé strany ;)
      http://www.scrapyard.cz/scrapbook-alba-kalendare-scrapbookove-sady/3606-kartonovy-ramecek-11x13cm.html

      Vymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)