neděle 12. února 2017

V pytlíku

Drobnosti v pytlíku. Posouvačka v gelu. Bez bordelu. Teda relativně. Tahle "hračka" mě při brouzdání netem nadchla. Přišlo mi to hrozně jednoduché a rychlé a zábava. Ale nebyla bych to já, abych si to trochu neztížila, že. Koupila jsem si ten nejlevnější gel na vlasy co šlo. První chyba. Páč takový gel smrdí. Dost. A ten pytlík bude vydávat ten smrad, pokaždé když se s těmi poklady bude hýbat :-) Zkontrolujte si jestli váš pytlík se "zipem" nemá dole díry (to jsem náhodou udělala). A pak se tam nesnažte všechno narvat (to jsem bohužel taky udělala).


Já tam dala skoro celou půlkilovou pikslu. A bylo to moc. Tak jsem zas musela ubírat a ubírat. Bývala by byla stačila klidně slabá čtvrtka. Takže vy raději obětujte trochu toho, co máte doma a nebudete trpět puchem (možná že by stačil i sprcháč, jen nevím jestli není moc tekutý). Vhoďte dovnitř drobnosti. Já našla knoflíky, malé pompomy? a berušky. Snažte se dostat ven vzduch. Pozor nazapatlejte si zip (jako já), páč pak je docela obtížné, když se vše lepí a patlá gelem ho zapnout. No a pak se přilepí na rovnou plochu. U nás kuchyňská linka. A je to. Róza se nejdřív vztekala, protože ty věci chtěla vyhnípat ven. Ale pak ji začlo bavit i to posouvání. Máme cca týden a každý den se u toho na chvilku zastaví. Jen ten gel se nějak odpařuje, takže pytlík už je z půlky prázdný :-)

5 komentářů:

  1. Hani, super! Máte hezké nápady a vtipně píšete, občas nakouknu a vždy se moc pobavím ;-)...
    V.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, to je super nápad! Chtěla bych to vyzkoušet :) poradíte mi prosim, kde bych sehnala takový pytlík se zipem? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ho mela doma od nejakeho zbozi z vytvarnych potreb, takze si myslim tam, nebo v papirnictvi a ikea ma podobne na potraviny. Tak at se povede ;)

      Vymazat
    2. Paráda! Konečně jsem se dostala k výrobě a má to úspěch. Nejdřív se Vasik vztekal,že ty bezva barevmy veci nejdou ven. Ale nakonec zjistil, že i tak to muze být zábava :) díky za tip

      Vymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)