Štítky
1 měsíc
10 měsíců
11 měsíců
12 měsíců
13 měsíců
14 měsíců
15 měsíců
16 měsíců
17. měsíc
18. měsíc
19. měsíc
2 - 2.5 roku
2 až 2
2. měsíc
2.5 - 3 roky
20. měsíc
21. měsíc
22.měsíc
23. měsíc
24. měsíc
3 - 4 roky
3 měsíce
4.měsíc
5 měsíců
5 roku
6 měsíců
7 měsíců
8 měsíců
9 měsíců
a později
batole
Buchta
cestování
dárky
děti
doma
film
hry
jesličky
králík
kultura
literatura
Maruška
mateřská škola
mimi
na prodej
narozeniny
nemocenská
pečení a vaření
pěstování
porod
Pupík
rodičovská dovolená
Rozárka
soutěž
svatba
šumava
těhotenství
tvoření
učitelka
Valentýn
vánoce
velikonoce
výchova
výlet
ze života
zelený balkón
středa 22. července 2015
Carpaccio z červené řepy s balkánským sýrem
Carpaccio je ten nejluxusnější předkrm, jaký se mi za poslední dobu podařil a jeho předností je, že je úplně primitivní :-) Potřebujete pouze červené řepy (přibližně malá řepa na osobu), balkánský sýr, olivový olej, balzamikový ocet, sůl a pepř, popřípadě citronovou šťávu a rukolu na ozdobení. Je však třeba počítat s dlouhým časem pečení řepy. Ta se musí omýt, pečlivě zabalit do alobalu (můžeme už nyní trochu zakapat olejem) a péct v troubě na 180°C asi hodinu, někdy i více, dokud řepou neprojde snadno špejle.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Mňam, miluju červenou řepu s balkánem :)
OdpovědětVymazatJá taky, jednoduché a určitě i docela zdravé :-)
Vymazat