neděle 9. července 2017

Brčka a odkapavač

Aktivita, která obletěla internet třikrát dokola a zase zpátky. Tak, kdyby ji náhodou někdo nepostřehl. Tenhle odkapavač, nebo stojan na příbory z Ikea, má doma každý druhý. A nějaké to brčko se asi také najde. Ideálnější ty bez kolínka, ne jako my... A prostrkávat na jedný straně a na druhý straně. Jedno za druhým. Tam se jich vejde. Nápad se mi zdá dobrý. Jen my si ho schováme ještě na trochu později. Ať to Róza zkoušela jak chtěla, nastrčila na jedný straně, ale druhá díra tím samým brčkem už se jí nepoštěstila. Třeba to bylo tím kolínkem, třeba ještě její čas přijde.
Nicméně to bylo první seznámení s brčky. A ještě tak krásně barevnými. Takže si s nimi zábavu vymyslela sama. nejprve je nosila po jednom do vany. Den na to je nosila ke stoličce co máme v kuchyni a házela je nahoře do díry. Koukala jak propadávají. A pak si pod stoličku zalézala, aby je vyndala a mohla použít znovu. Zkrátka zase zábava, která nějakou tu dobu vydržela. Jak jsem říkala, nápad z netu, třeba od tud.


4 komentáře:

  1. My, my, my jsme to nepostřehli! :-D Ale kluky už by to, pravda, asi moc nebavilo :-D
    Každopádně jsi číslo, takových blbinek (v tom nejlepším slova smyslu) vymyslíš, z domácích zdrojů, a přitom to Rózce tolik dá :-)
    Mimochodem, máme v rodině taky Rozárku, právě dnes slaví třetí narozeniny. Je hezká jako ta vaše :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, no s Rozarkama se roztrhl pytel. Nez jsme meli tu nasi, tak jsem zadnou neznala. Tak ze blahoprejem at se ma fajnove :)

      Vymazat
  2. Jsi úžasná !!!! Takových super nápadů z toho co doma je. Rózka je a bude strašně šikovná, to se ti mnohonásobně vrátí... což ty víš :-). Na těch dětech ta péče rodičů je strašně moc znát, Kája.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)