úterý 12. července 2016

Balíček pro novomanželku

Další svatba po té naší na sebe nenechala dlouho čekat. A tentokrát to bylo na mně, vymyslet hromadný dárek pro nevěstu - novomanželku. Vzala jsem inspiraci z kufříku pro manželku od mých kamarádek a dala se do toho. Vymyslela jsem BALÍČEK NA MANŽELSKOU KRIZI s průvodním dopisem. Pozor je trochu sarkastický a proto ne pro každou něžnou duši, je třeba vědět co si můžeme dovolit. Principem je, že během čtení musí dotyčná v balíčku hledat dárky dle čísla :-)
Milá ...,

rádi bychom Ti nechaly růžové brýle, ale po svatbě si to všechny musíme přiznat, chlapi jsou občas na pár facek. Když už taková situace nastane, máš několik možností řešení a my bychom chtěly, abys byla připravená. Takže...
řešení 1. Můžeš ho "zmydlit" (dárek č.1) - lze použít i na děti.
řešení 2. Pokud nechceš být tak radikální, můžeš se mu snažit porozumět (dárek č.2). Ale co si budem nalhávat, pochopit muže, to je na několik životů.
řešení 3. Můžeš truchlit - zapnout si romantické filmy (dárek č.3), vzpomínat jak jste se měli, když se ještě mohl přetrhnout, utírat slzy (dárek č.4) a přikusovat čokoládu (dárek č.5). Pokud je ti z něj opravdu zle, uvařit si léčivý čaj (dárek č.6).
řešení 4. Avšak nejpříjemnějším řešením bude sex na usmířenou a ten by neměl být ledajaký. Takže připrav koupel (dárek č.7) a zapal svíčku (dárek č.8). Pro navození atmošky si pusť CD (dárek č.9), ale pozor opravdu není pro děti. Nakonec můžete na oslavu usmíření bouchnout šampáňo (dárek 10).
řešení čtvrého řešení - Pozor však, když si v den 4. řešení zapomeneš vzít pilulku. To tu pak máš dárek 11. Jenže jestli to s ním neumíte budeš potřebovat dárek 12. Takovým dárečkem z usmiřování pak může být i miminko, pro které se Ti bude hodit dárek číslo 13.

DÁRKY:
1. váleček
2. vtipná knížka o partnerských vztazích
3. CD s romantickými filmy
4. kapesníky
5. čokoláda
6. čaj na žaludek
7. šumivá koule do koupele
8. svíčka
9. CD s lechtivou tematikou
10. šampus
11. vtipný kondom (prodávají třeba Nanu-Nana)
12. těhotenský test
13. miminkovská hračka

1 komentář:

  1. Jako svědkyně na svatbě jsem dlouho přemýšlela, co mojí nejlepší kamarádce dám. Nechtěla jsem to odbýt jen obligátním přání a penězi. Nakonec jsem jí postavila přesně podobný balíček. Byl tam náramek růženín, pak samozřjemě nějaké peníze, kosmetika, a pak takový dopis, který jsem jí napsala jako svědkyně a nejlepší kamarádka. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)