Stejný problém, jiné řešení. Teď
neřešíme nadbytek rybízu, ale pro změnu švestek. Tak jako jo, samozřejmě je
super, nechat si udělat pálenku. Ale copak chceme z rodiny udělat
alkoholiky? Pojďme se podívat i na něco jiného. Představte si, že loni jsem
dumala co se švestkami. Povidla dělala mamka, ovocné knedlíky nejím, švestky
jen tak se přejí, muffiny a jiné sladké člověk taky nemůže jíst třikrát denně…
A tak jsem přišla na čatní. Při vaření krásně vonělo a už jsem se těšila, jak
ho budeme jíst k masíčku během zimy.
Jenže na to nedošlo. Buď jsem zapomněla, nebo byly lepší nápady a tak tam jen tak leželo. Po pár měsících také změnilo barvu a už nevypadalo tak exklusivně. Nakonec jsem to prubla a vzala ho na hory na grilovačku s partou, tam se to ozkouší. A světe div se olizovali se až za ušima. Takže jsem to letos vzala už na jistotu, z blum už mám čtyři skleničky a těším se, jak oslním na rodinné oslavě.
Jenže na to nedošlo. Buď jsem zapomněla, nebo byly lepší nápady a tak tam jen tak leželo. Po pár měsících také změnilo barvu a už nevypadalo tak exklusivně. Nakonec jsem to prubla a vzala ho na hory na grilovačku s partou, tam se to ozkouší. A světe div se olizovali se až za ušima. Takže jsem to letos vzala už na jistotu, z blum už mám čtyři skleničky a těším se, jak oslním na rodinné oslavě.
A jaký, že je ten recept?
Podívejte se sami – tady jsem ho objevila. Ale pozor, jestli si chcete udělat
zásobu, rovnou zdvojte dávku. Z uvedeného množství budete mít jen dvě
skleničky a to je škoda ;)
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)