pondělí 10. listopadu 2014

Dopis Ježíškovi trochu jinak

DEJ MI DÁREKNo tak co si budem povídat. Je krásné dárky dávat, ale dostávat je, je taky fajn. A znáte to, před příchodem Vánoc se budou zas všichni ptát, co by sis přála, co bys chtěla, co potřebovala... A já mám ráda překvapení, ale ne každý se s tím spokojí a ne každý se svým překvapením trefí. A proto mám dobrý tip na kompromis. Tím je dejmidarek.cz. Slogan autorů je "Svět je plný krásných věcí, škoda si je nepřát" a tak si je přejme. A jak na to?
Inspirovat se můžete dárky v kolekcích od zajímavých lidí, ale vymýšlet si je samozřejmě můžete i sami ;) Tady je pro příklad můj předběžný seznam přání pro "Ježíška". Princip je jednoduchý. Nejprve se musíte zaregistrovat. Pak kliknete na ikonku přeji si a vyplníte vyskakovací okno. Nejjednodušší je najít si to co chcete na internetu, u požadovaného předmětu dát kopírovat adresu URL obrázku a vložit ji do tabulky na dej mi dárek (neděste se obrázek se nezobrazí hned, ale až po vypnutí vyskakovacího okna). Nebo můžete vložit obrázek z vlastních zdrojů. Když připojíte i odkaz na e-shop, kde věc koupit, dost to darujícímu usnadníte ;) Nebo můžete přidat popisek, aby jste svůj malý sen přiblížili (barva, velikost, styl...). Toto okno, nemusíte nijak ukládat, jen ho vypnete a přání už tam bude. No a pak přidáte další a další a vytvoříte si tak svůj seznam. No a aby byla šance na získání dárku o něco reálnější rozešlete seznam svým drahým, příbuzným, kamarádům, známým... Ti si z nich vyberou co by vám tak mohli dát a přání zarezervují. Vy ale neuvidíte, kdo jej vám chce koupit ;) Musí se však i oni zaregistrovat! A pak už se můžete těšit, jestli se vaše přání splní...

4 komentáře:

  1. Tak toto je vazne super typ, jak me ted mrzi, ze nejsem doma v Cesku :/. Jen doufam, ze se ti tve prani splni :)

    OdpovědětVymazat
  2. No jsem na to taky zvědavá, jak to zafunguje :D

    OdpovědětVymazat
  3. To je dobré .... ale taky můžeš najít pod stromečkem pět ušáků:-)))
    To já radši překvapení .... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, tam když se to zamluví, tak to ostatní přihlášení vidí a už to nepořídí ;) ale jde o to, kolik lidí se chce do toho opravdu zapojit, zarezervovat... a já samo překvapení taky miluju! :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)