neděle 2. listopadu 2014

Prodávám na votoči

Už jednou jsem tady psala o tom jak likviduju svůj šatník. A tento způsob se docela osvědčil. Nečekala jsem velké zázraky, alespoň třetina věcí však našla nového majitele. A tak v tom pokračuji. Po létě jsem přebrala svůj šatník znovu - nemilosrdně. Na komodě se vytvořily dvě obrovské kupy. No panečku. S hrůzou jsem se na ně koukala další měsíc, než jsem se konečně odhodlala je nafotit a hodit na votoč.
A  pak už to lítalo za chvíli z nich byla kupa jenom jedna - mám z toho radost, ale na druhou stranu... Taky to tak máte? Myslíte si, že něco nepotřebujete a jakmile o to projeví zájem někdo další, máte pocit, že je to vlastně super a že jste hloupí, že to chcete dát pryč? Tak takhle to mám přesně já. Ale tentokrát jsem nad sebou zvítězila, ty krásné šaty bych zas hodila na dno skříně a bylo by. A tak s láskou balím...
Taky to tak máte? Litujete? Likvidujete? Nebo skladujete a pak jako když najdete? :-)

2 komentáře:

  1. Mám to stejně - ale se všemi (téměř) věcmi, jichž se vzdávám. Je mi jich občas tak trochu líto, přeci jen, nevedlo se nám špatně... Ale je pravda, že je škoda je doma syslit, když jinde poslouží patrně i lépe. :)

    Hnízdo zvrhlé Narcisky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)