neděle 16. října 2016

Víkendová dobrota

Jednou se mi zachtělo připravit mému drahému nějaké pořádné jídlo. Nejsem totiž zrovna mistr kuchař - víme? Mými specialitami jsou polévky, těstoviny na x způsobů, rizota, saláty a jiné zeleninové pokrmy :D Ale byli jsme výjimečně na víkend doma a neměli žádné velké plány a tak jsem se do toho pustila. Tady máte kombinaci pro inspiraci. Plátek z hovězího válečku (zprudka osmažený na cibulce, pak podušený do měkka) s celerovo-bramborovou kaší (poměr přibližně půl na půl, uvařit, rozšťouchat, zjemnit smetanou) a fazolkami se slaninou (fazolky ze zahrádky). A tradá, vypadá to docela dobře, ne? Na antitalenta, co to s masem moc neumí. Pozn.: to že je to hovězí vleček mi řekli v řeznictví. Ale za co mohu dát ruku do ohně je ta kaše. Zkoušeli jste někdy tuto kombinaci? Je fakt dobrá! Dejte vědět, jestli vám také chutná ;)

4 komentáře:

  1. Haničko, vypadá to ale mistrovsky :) A celerovo bramborovou kaši určitě vyzkouším. Díky za tip a krásné podzimní dny, Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, dejte vědět jestli chutnala. Taky se mějte krásně! ;)

      Vymazat
  2. Kase zni bajecne, miluju celer, ale tohle me nikdy nenapadlo:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt je to moc dobré, má to takovou trochu oříškovou příchuť... jestli vyzkoušíte dejte vědět chutná ;)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)