čtvrtek 3. listopadu 2016

Kdyžtak to přetřem na bílo...

... tuhle větu už můj Honzík k smrti nesnáší. Prý k Vánocům dostanu paletu bílého Balakrylu :-) Stále jedu v podzimních předsevzetích a úkolech. Jedním z největších je pokojík pro Rózu. Jenže aby ten byl kde udělat, museli jsme se nejprve zbavit pracovny. A tak police putovaly do obýváku a spoustu krámů mimo byt. Původní krabice nebyly nějak moc vzhledné a tak jsem vzala štětku do ruky. Vše šlo na bílo. Krom pořadačů. Ty dostaly tabulový kabátek. A popisky křídou. A protože jsem prý popisovací maniak, dostaly popisky i některé krabice. Na další dojde později. Ale pššš :) A ty černé přepravky?
Ty se mi osvědčily na takový ten drobný nepořádek, když někde něco můj drahý nechá, nemá smysl mu dělat někde kupičku a chtít po něm, aby si to někam uklidil a já se mu v jeho věcech nechci hrabat, tak mu to vše hážu tam. A aby to bylo spravedlivé mám taky jednu. A jednou za čas roztřídit. No a nevypadá to zle, co? Prostě za málo peněz hodně muziky. A teď už ten pokojík.






6 komentářů:

  1. Super, ja, jako priznivec cernobile, plesam:-). Tento tyden jsem si komplet prebrala a prestavela satnu z toho, co bylo doma a melo jit jinam, ten pocit pote je supr, co?:-) Prima den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je, ja mam radost z kazde male zmeny a postupnejo budovani ;)

      Vymazat
  2. je to supr a fakt obdivuju, když někdo má ve věcech systém a roztříděné obálky a dokumenty a tak. Jednou až děti odrostou, tak začnu taky :-) Ale zvažuju, že bych měla začít trochu už teď abych neztrácela čas a neustále něco hledala a ve finále dorazila na kontrolu kyčlí bez očkováku, bez zdravotní kartičky, bez zprávy z porodnice a tak :) (vždycky jsem si myslela, že tohle se děje matkám až z více dětmi ne už se třemi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já myslím, že víc dětí už má jen málokdo a že se to stává běžně ;) Já mám sice systém jsem ten typ co třídí, přerovnává, zařazuje, ale problém nastane ve chvíli, kdy si něco vyndám, páč málokdy to vrátím na původní místo, spíš to skončí na hromadě až zas nastane ten třídící čas :D

      Vymazat
  3. Ani me nenapadlo pretirat sanony a koukam ze by to slo. Mame na polici v pracovne kazdy jine barvy a hrozne mi to vadi!:)) tak se do toho po vasem vzoru pustim! Muzu poprosit o nazev te barvy? Dekuji a hezky den preji. Nina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem koukala do komory a je to swingcolor - to je řada od Bauhausu. Je třeba udělat alespoň dva nátěry ;)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)