čtvrtek 1. prosince 2016

Odpočítáváme

Tak jsem to stihla. O fous, ale mám to. Adventní kalendář pro mého Honzíka. Až ho budete podrobněji zkoumat (kalendář), je to pro mého muže (Honzík). Nepodporuju alkoholismus u mladistvých, ale tak trochu u dospělých. Prostě jsem si to letos chtěla ulehčit a původní plán byl, že prostě pořídím basu piv a ty čtyři okýnka už nějak dovymyslím. Pak jsem si říkala, že by mohl být složený z pivních speciálů. Každá kuželka jiná. Jenže mě záhy přestalo bavit ke každému nákupu sebou procházkou domů vláčet ještě nějaký to deka navíc. A taky by se to prodražilo. A taky...

Jo jsem pro každou špatnost, ale lemtat mi tu každý den u televize nemusí. A jak by to vypadalo? Loni adventní svícen z vyžahnutých vinných láhví, letos kuželkový advenťák? Tak jsem to v průběhu změnila. Pár tak a zbytek klasika, dobroty, ovoce... a... přeci mu to tu neprozradím. Myslím, že snad bude spokojený i tak :-) A slibuju letos poslední alkoholová tematika, páč Róza z toho ještě nemá rozum a příští rok už jako spořádaná rodinka. Kdo by chtěl na poslední chvíli adventní kalendář se sranda dárky, psala jsem o něm tu. A takový klasičtější jsou ty předloňský (kartonový strom) a předpředloňský (na šatním ramínku). Tak krásný advent!
A ráno ještě doplňuji... Já dostala letos taky advenťák!! Jupíí. Se samýma dobrotama na obalení nervů. To se bude hřešit. Můj manžel ví, čím mi udělat radost! Zdokumentováno na konci :-)






10 komentářů:

  1. Manzel je teda vyborny:-), a ty taky, tak si to uzivejte:-). M.

    OdpovědětVymazat
  2. :-))) to je dobrý, hezky si to oba užíváte a myslíte na sebe. Příští rok snad udělám kalendář i manželovi, obávám se ale, že bude chtít dělat směnné obchody. Příjemné dny, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) no u nás jsou směnné obchody jako třeba drbání zad na denním pořádku, teď to má alespoň na kartičce jako poukaz :D

      Vymazat
  3. Oba kalendáře jsou pěkné, ale nejhezčí na tom je, že na sebe myslíte

    OdpovědětVymazat
  4. To je tak mil... inspirovalo mě to velmi! Příští rok mého drahého překvapím :-) Ha už přesně vím co mu tam dám za kartičky :-))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám radost, u nás je to taková tradice, je to taková milá příprava na vánoce a pozastavení se v tom shonu. :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)