pondělí 23. října 2017

Do divadla s batoletem

Až jednou budem chodit do divadla... Na to jsem se těšila a myslela si, že to přijde až později. Ale to takhle jednou zavolala kamarádka, že mají lístky, které sháněla marně už šíleně dlouho, ale dcera onemocněla a ona nechce, aby propadly. Trošku jsem se hrozila, jak se s tím Róza popasuje, ale naprosto zbytečně. Představení Brum je totiž vhodné už pro ty úplně, úplně nejmenší. Dokonce píší od 0 do 3 let. Dětí tam bylo asi deset, dvanáct. A všechny do jednoho byly soustředěné, nadšené a zkrátka paf. A já s nimi. Bylo to úplně kouzelné. Nesedí se klasicky v hledišti, ale na zemi. Děti mohou kamkoliv přebíhat, přelézat. Nemusí se být úplně ticho a nikdo na vás nebude dělat pšššš. Ale i tak děti budou pozorné. Protože si je získá hudba. Herci a krásné ilustrace. A to ještě není všechno. Děti dostanou rekvizity a mohou samy zkoušet. Prostě pecka! Doporučuju všema deseti. Nebo dvaceti.
A jestli vám je to málo. Před a po představení můžete pobýt ve stylové tajemné herničce. Představení jsou rychle vyprodaná. Takže čekujte stránky divadla Minor. Škoda, že pro takhle malé je jen jedno představení. Neváhala bych a šla hned na další. Nebo někdo o něčem podobném třeba v jiném divadle víte?


6 komentářů:

  1. To vypadá dobře! S malým bych klidně zašla, snad si někdy vzpomenu dost brzo na to, abych zachytila lístky. Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slyšela jsem že jsou vypsané termíny vždy 15. na další měsíc. Ale hned o půlnoci, takže při snídani už být nemusí ;)

      Vymazat
    2. Zrovna na to koukám, 15. je, ale všechno vyprodané :D Tak já to zkusím zase za měsíc, tentokrát vážně o půlnoci, pokud mě malej nechá (a pokud na to nezapomenu jako v listopadu) :D

      Vymazat
    3. Kamarádka říkala, že se jí to o půlnoci seklo a v půlnoci a deset minut bylo po lístcích... Chce to opravdu budíček :-)

      Vymazat
  2. My na tom představení byly s Bárou. Napřed tam plakala, tak jí herci nechali, ať se rozkouká a za chvilku se zapojovala a když na konci dostala medvídka, běžela poprosit ještě o jednoho pro brášku :-) Nakonec se jí to moc líbilo a vyprávěla o něm ještě hodně dlouho. Mědvědy máme snad ještě doma :-) Zuzka (Adam ze školky)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem nadšená do teď a doporučuju, kudy chodím. Myslím, že Róza si to asi nebude pamatovat úplně dlouho, tak ji na to možná vyšlu ještě jednou s tatínkem :-) Mějte se ;)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)