pondělí 14. března 2016

Výroční příspěvek

Děje se toho teď hodně. Měli jsme roční výročí svatby. Oslavila jsem třicáté narozeniny. Rok se s rokem sešel, nebo spíš dva a je tu výročí blogu. Už si ho tu píšu dva roky. A to nejdůležitější - narodila se nám holčička Rozárka. Momentálně nevím kam dřív skočit, ale psaní blogu je stále mým koníčkem u kterého se odreaguji. I když to není nejčtenější blog na síti, baví mě to. K dnešku mám přes 20 000 shlédnutí, za které vděčím především své rodině a kamarádům a čtyřem dalším lidičkám, kteří mě sledují - tímto všem děkuji, že se mnou drží basu. Začlo to jako odreagování na nemocenské po mém úrazu kolene, které jsem si přivodila ladnými piruetami na bruslích, nebo spíš neohrabanými přejezdy rozmáčených boulí na ledě :D A pak už to jelo a přidávala jsem co mě napadlo. Je to prostě blog ze života. A protože do našeho života vstoupila princezna, můžete se těšit i na novou tematiku točící se okolo prcků. Teď toho mám spoustu co říct, ale neslučuje se to se spoustou času stráveného provozováním mléčného baru a prádelny. Ale pevně věřím a sladce doufám, že si to brzy sedne a s Rózou budem zvládat vše, co nás jen napadne - prosím, nechte mi ty sny ještě chvíli :-) Takže ještě jednou díky! Jsem vděčná za každé skouknutí, komentář, když někomu článek pomůže, inspiruje ho a hlavně pobaví... ;)

6 komentářů:

  1. Fandím Vám jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc gratuluju k holčičce. A taky k výročí blogu a držím palce, ať si brzy najdete chvíli pro sebe a blog. Moc zkušeností nemám, ale z pohledu matky šestiměsíčního miminka vás uklidním, že si to opravdu dříve či později sedne;) Viky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za gratulace i uklidnění. Nechci to zakřiknout, ale snad už na sebe začínáme být víc naladěné, ještě si pořídím nosítko, abych zvládala dělat něco i s Rózou na břiše, tak jsem na to zvědavá :-)

      Vymazat
  3. Moc blahopřeji a věřím, že čas na blog se určitě najde... Držím pěsti :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)