pondělí 2. ledna 2017

2016/2017

A jsem tu... Těch pár svátečních dnů uteklo jako voda. Jak je to možné? Ohlédnutí za Vánoci ještě udělám. Páč to byla kapitola sama o sobě. Ale dnes bych Vám s lehkým zpožděním ráda popřála vše jen to nej do nového roku. Ať je přesně takový jaký ho chcete! Ať z těžkostí lehce vybruslíte. Ať jste zdraví. A ať jste šťastní a radujete se z toho co máte ;)
Rok 2016 byl úžasný a nádherný. Přinesl nám tu naši kočičku. Vše se točilo jen okolo ní. A myslím, že se nám podařilo hezky sžít. Z toho drobečka, na můj vkus až rychle, vyrostla malá princezna, která už má dost svou hlavu. Už to není prtě, které by se muselo tolik piplat. A už to není mini miminko, které by bylo úplně a zcela závislé na mamince. A tak je čas na to, neschovávat se za ní a začít něco dělat. Na loňský rok jsem měla jen málo plánů, které by se nechaly shrnout pod jediný - domácí pohodička. A myslím, že se to vydařilo :-) Možná až moc jsme zlenivěli. Na letošek už jsem o dost odvážnější. Chci se víc starat o sebe. Aby Róza měla spokojenou mamču v kondici. Více se zase věnovat svým zálibám. A rodinný čas trávit aktivněji, než jen doma v papučích. Tak uvidíme. Hlavně ať jsme spokojení a rádi, že se máme! Takže 2017 pojď do nás.

6 komentářů:

  1. Hani, at je rok 2017 podle vasich predstav. A nikam nespechat. Rozi je jeste porad miminko:-), pro me jsou me deti i ve 3 a 6 letech:-), psssst, ale rozumim, ze casu uz je mozna vice, tak si ho uzivejte vsichni ve zdravi. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Hanko i Vam a Vasi rodine krasny rok 2017. Take sem se tesila, kdyz syn trochu povyskocil, jak budu chodit cvicit a vic za kulturou atd. Atd.. ted mam krome syna (3roky) i dceru (1 rok) a najednou jsem si uvedomila, jak ten cas hrozne leti.. a tak uz se nemam potrebu vracet co nejdriv do prace mezi lidi, ale naopak si chci co nejvic uzit ten cas s detmi, dokud to jde. I kdyz jsem z nich casto na nervy.. vim, ze stastnejsi nez jsem ted uz asi nikdy nebudu. Uzivejte si vasi Rozarky! Mejte se krasne. Zdravi Nina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, do práce se mi nechce ani za nic. Užívám si to a moc. Ale cítím, že potřebuju trošku času na sebe, naštěstí mám bezva manžela a tu hoďku denně mám :-) Také se mějte krásně! hezký start ;)

      Vymazat
  3. Ať se ti rok 2017 povede podle tvých představ

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)